Brajdić u studiju Alfa radija: Na Adventu ćemo imati više od stotinu programa…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamjenik gradonačelnika Bjelovara Igor Brajdić gostovao je u studiju Alfa radija gdje je predstavio Advent u Bjelovaru koji počinje 2. prosinca i koji će trajati do 2. siječnja 

-To je najljepše doba godine i potrudit ćemo se da grad bude jako lijepo uređen. Ove godine ukrašavat ćemo i neke ulice koje nisu do sada bile ukrašene. Šetalište dr. Ivše Lebovića je već spremno, imat ćemo okićenu Frankopansku ulicu, Gundulićevu i druge koje prije nisu bile okićene – kazao je dogradonačelnik Brajdić i nastavlja. 

-Imat ćemo 22 izlagača, ponuda će biti velika. Od domaćih, lokalnih proizvoda sira, meda, vrhunskih vina. Bit će tu i simpatični suveniri i još puno toga kazao je Brajdić kojeg je voditelja Gabrijela Čuljak upitala što možemo očekivati od manifestacija. 

Najveće klizalište do sada

-Ne mogu otkrivati još sve, ali bit će više od 100 programa i zaista će biti za svakoga ponešto. Na svemu tome su radili i još rade brojne institucije od Turističke zajednice, CUK-a, Komunalca, Gradske knjižnice, muzeja, Zajednice udruga u kulturi, Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, škole, vrtići,  i još mnogi drugi. Svi su uključeni u organizaciju Adventa – kazao je Brajdić koje se dotaknuo i klizališta. 

-Imat ćemo najveće klizalište do sada. Dakle, 650 kvadrata, ali ne bi stavljao toliko naglasak na to što je najveće već što će biti najljepše. Bit će ispred caffe bara Relax, nekadašnja Carica, dijelom će ići po stazama u parku, dakle pazili smo da ne ide po zelenim površinama i kažem, to će biti nešto novo i zaista lijepo  – istaknuo je Brajdić. 

Advent na tržnici i Mario Petreković

-Očekujem dosta posjetitelja, ali iskreno malo me strah ovoga vremena. Pretoplo je vrijeme za ovo doba godine, no nadam se da će se to promijeniti. Kažem, imat ćemo više od 100 programa i jedna mala novost, imat ćemo ove godine i Advent na tržnici. Tamo će nastupati dječji zbor HORKUD Golub, pjevački ansambl Glazbene škole Vatroslava Lisinskog Bjelovar, sudjelovat će i naš OSIT Bjelovar koji će raditi prigodnu izložbu i prodaju blagdanskih ukrasa. Dijelit će se topli napitci, fritule i druge domaće delicije, a voditelj programa Adventa na tržnici bit će poznati Bjelovarčanin Mario Petreković – istaknuo je Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!