Oboren rekord od 10 tisuća posjetitelja, evo tko je dobio nagradu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vijest koju su predstavnici medija prenijeli na svojim portalima o približavanju broju od 10 tisuća posjeta ponukala je brojne posjetitelje u Galeriju “Barutana 1991.” Tako su nešto više od tjedan dana od objave na Barutani izdali i desettisućitu ulaznicu i nagradili trojicu posjetitelja.

-Posebno nam je drago što su to učenici iz Koprivnice, koji su Dan sjećanja na žrtvu Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje iskoristili za posjet upravo našoj Galeriji. Njih 60 posjetilo je muzejski postav i postav na otvorenom, a razveselili su se i nagradama – poručili su iz Društva za očuvanje hrvatske vojne tradicije.

Dodaju kako to nije bio jedini posjet toga dana, posjetili su ih i članovi Udruge hrvatskih branitelja invalida Domovinskog rata Repaš koje je kroz Spomen područje “Barutana 1991.” proveo pukovnik Josip Trogrlić, a potom su ih kroz postav djelatnici muzeja.

-Projekt “Društvenim poduzetništvom do očuvanja muzeologije hrvatske vojne baštine” financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda potvrdio je očekivanja, a Barutana je postala prepoznatljivo mjesto ne samo u Bjelovaru već u cijeloj Hrvatskoj, što dokazuje broj posjetitelja koji su bili i koji su se već najavili iduće
2024. godine – kažu u Društvu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!