Sjajni blues glazbenik o Gala koncertu: Dođite jer će biti čudesno

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tek nešto više od dva tjedna dijele nas od ovogodišnjeg Božićnog gala koncerta. Koncert je na rasporedu 6. prosinca s početkom u 20 sati u bjelovarskoj Dvorani europskih prvaka, a i ove godine publika će imati priliku uživati u pravoj blagdanskoj atmosferi. Tradicionalno, organizatori su pripremili koncert za pamćenje, a između ostalih, nastupit će Tomislav Goluban, svirač usne harmonike i skladatelj iz Zaboka koji na zanimljiv način spaja blues i hrvatsku tradicionalnu glazbu. Njegove pjesme i nastupi pršte energijom, strašću, humorom i nadasve urnebesnom svirkom. Inače, ovo će biti prvi nastup ovog umjetnika na Božićnom gala koncertu, a kako otkriva, bjelovarskom koncertu neizmjerno se veseli.

– Jako se veselim Gala koncertu. Ovo će mi biti prvi nastup na ovom koncertu, no od muzičara i svih onih koji su imali priliku nastupiti prethodnih godina čuo sam samo riječi hvale. Ipak, moram priznati da već dugo nisam imao tremu, ali kad imaš orkestar iza sebe, znači da nema puno prostora za improvizaciju. Kako dolazim iz blues svijeta, kod nas ništa ne može poći krivo jer se uvijek nekako snađemo u toj improvizaciji, no sada toga neće biti tako da svi zaista moramo biti spremni i dobro utrenirani – kazao je ovaj sjajni glazbenik otkrivši što ćemo na koncertu u Bjelovaru čuti od njega.

– Za sam koncert ćemo trenirati razne discipline – od glume do glazbe. Dečki su već napravili aranžman moje dvije pjesme vezane uz blagdansku tematiku. Jedna je aktualni singl koji je u originalu snimljen s Ivanom Kindl, a ovoga puta će ga publika imati priliku čuti u instrumentalnoj verziji. To je obrada pjesme Amazing Grace – otkrio je Goluban dodavši kako će druga pjesma koju priprema za bjelovarsku publiku biti njegova pjesma Bo bo Božić.

– Pozivam sve na Gala koncert jer će biti čudesno – zaključio je Goluban.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!