Obnavlja se čazmanski Dom zdravlja: Bolji uvjeti za pacijente i medicinare

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorska županija ove godine u obnovu ispostava Doma zdravlja planira uložiti oko 600 tisuća eura, a dio ulaganja odnosi se i na čazmansko područje. Trenutno je u tijeku sanacija krovišta na tamošnjoj ispostavi Doma zdravlja, a prethodno su uređene ordinacije i okoliš. Radove je u srijedu obišao župan u društvu gradonačelnika Dinka Piraka i vršitelja dužnosti ravnatelja Doma zdravlja Michella Gruičića.

„Kada se sve zbroji, u ovu ispostavu uložili smo 90 tisuća eura, a tomu valja pridodati da su u tijeku i radovi u ordinacijama opće medicine Doma zdravlja u Bjelovaru te školskom i dječjem dispanzeru u Daruvaru. Kada tomu pridodamo i energetske obnove ispostava Doma zdravlja u Daruvaru i Grubišnom Polju, ukupna ulaganja povećavaju se na gotovo 600 tisuća eura”, istaknuo je župan Marušić dodavši da je cilj ulaganja osiguranje što kvalitetnijih uvjeta rada medicinskim djelatnicima te bolja i dostupnija zdravstvena zaštita.

Gradonačelnik Dinko Pirak očekuje da će se ulaganja nastaviti energetskom obnovom ispostave, uključujući i obnovu Zavoda za hitnu medicinu koji se nalazi u sklopa Doma zdravlja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!