Bjelovar u prosincu dobiva novo mjesto na kojem ćete moći zapjevati i zaplesati!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pred nama je Advent u Bjelovaru. Ovogodišnje izdanje ove manifestacije donosi vrlo bogat program, ali i različite novosti među kojima svakako treba izdvojiti Advent na tržnici. Riječ je o sasvim novom programu koji počinje u subotu, 2. prosinca, u 10 sati, a na samom njegovom otvorenju nastupit će Dječji zbor HORKUD-a Golub, Pjevački ansambl Glazbene škole Vatroslava Lisinskog Bjelovar dok će članovi udruge OSIT pripremiti prigodnu izložbu i prodaju božićnih ukrasa. Osim toga, za sve one koje trebati zagrijati, bit će pripremljeni topli napitci i fritule, dok će sam program otvorenja voditi fantastični Mario Petreković.

– Kako je svaka tržnica trbuh grada, tako smo i mi na našu bjelovarsku tržnicu ove godine odlučiti staviti veći fokus. Riječ je o mjestu koje je najposjećenije četvrtkom i subotom i upravo smo zato odlučili subotom organizirati manifestaciju Advent na tržnici. Dakle, svake subote tijekom adventa počevši od 10 sati građani će imati priliku uživati u besplatnom čaju, kuhanom vinu i fritulama, ali i dobroj glazbi. Nastupat će HORKUD Golub, zbor Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, Tamburaški sastav Nemir te Tamburaški sastav Korak. Osim ovog glazbenog dijela, Udruga OSIT priprema humanitarnu akciju kroz koju će svaku subotu prikupljati donacije. Oni su već napravili velik broj prigodnih božićnih proizvoda, a prikupljat će donacije za nabavku novog kombi vozila koje im je prijeko potrebno – najavila je Ivana Jurković Piščević, predsjednica Uprave bjelovarskog Komunalca dodavši kako je upravo adventsko vrijeme doba godine kada nas sve povezuje posebno zajedništvo.

– Sada je pravo vrijeme da promoviramo zajedništvo i podršku. Upravo zato i kroz ovu manifestaciju želimo podržati članove Udruge OSIT, kao i lokalne poljoprivredne proizvođače koji na tržnici prodaju svoja proizvode, ali i razveseliti Bjelovarčane u ovo doba godine – zaključila je Jurković Piščević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!