Mia Dimšić stiže u Bjelovar: Ovo će biti jedna lijepa večer

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mia Dimšić osvojila je publiku svojim velikim hitovima poput Život nije siv, Bezimeni, Do posljednjeg retka, prošle godine je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a sada stiže u Bjelovar. Naime, upravo je Mia jedna od sjajnih glazbenika koji će nastupiti na Božićnom gala koncertu u bjelovarskoj Dvorani europskih prvaka u srijedu, 6. prosinca.

– Prije nekoliko godina sam nastupila na adventu, no do sada nisam imala priliku nastupiti na Božićnom gala koncertu. Sigurna sam da će ovo biti jedna lijepa večer. Upravo zato se veselim koncertu u Bjelovaru – kazala je ova mlada pjevačica i kantautorica otkrivši što priprema za bjelovarsku publiku.

-Pripremam toplu božićnu glazbu prigodnu za ovo vrijeme. Dolazim s dobrim raspoloženjem. Za nas glazbenike su koncerti s više izvođača i orkestrom uvijek uzbudljivi. Sigurna sam da će biti jako zanimljivo i meni, a nadam se i publici. Upravo zato pozivam sve drage ljude da dođu na Božićni gala koncert u Bjelovaru. Ja se jako veselim, a nadam se da se vidimo u što većem broju – poručila je Mia Dimšić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!