Dodijeljene nagrade: Ovo su Suncokreti ruralnog turizma iz BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Romska kuća iz Maglenče koju su osnovali i vode Goran i Slađana Đurđević dobila je nagradu ‘Suncokret ruralnog turizma Hrvatske’ u kategoriji Tradicijska (ruralna) gatronomija s projektom Sarmva.

U kategoriji Craft turizam nagradu je dobio i OPG Kovačević Mijo s projektom Destilerija 3 MK – OPG Kovačević Mijo. U navedenoj destileriji proizvode se vrhunske rakije i likeri, a posebno je važno za istaknuti novi proizvod u destileriji, gin koji dodavanjem tonika mijenja boju iz plave u ružičastu.

Čazmanske Medjame donijele su treći Suncokret u Bjelovarsko-bilogorsku županiju i to u kategoriji Aktivni turistički sadržaj. Riječ je o dijelu velikog projekta Čazma Natura čiji je glavni cilj pridonijeti održivom korištenju prirodne baštine s ciljem stvaranja održivog društveno-gospodarskog razvoja na regionalnoj razini kroz razvoj zelenog turizma Grada Čazme.

Nagrada je jučer dodijeljena u Osijeku, a organizirala ju je Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ uz domaćinstvo Osječko-baranjske županije.

Razgovarali smo sa Slađanom Đurđević koja nije krila oduševljenje. 

-Jako smo sretni i ponosni zbog ove nagrade. Konkurencija je bila velika, bilo je puno kandidata tako da nam je zaista velika čast što smo dobili ovu nagradu – rekla nam je Slađana. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!