[FOTO] Pred nam je sezona božićnih domjenaka: Evo gdje vas očekuje fešta za pamćenje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Blagdani i kraj godine su sve bliže, s njima i tradicionalni božićni domjenci kojima se slavi kraj poslovne godine. Ako još niste pripremili party za pamćenje za sebe i svoje radne kolege, mi imamo prijedlog koji ćete pamtiti. Riječ je o božićnom domjenku u bjelovarskom restoranu Roko, jednom od 150 najboljih restorana u Hrvatskoj.

-Mi svakom svom gostu pristupamo individualno. Menije sastavljamo prema individualnim željama, no za ovu priliku bih svakako izdvojio teletinu prelivenu demiglace umakom s pireom od krumpira, komorača i kopra. Osim toga, nudimo i širok izbor jela s roštilja, krem juhe, kao i hladna predjela. Svakako treba izdvojiti naš širok izbor jela za vegetarijance i druge osobe kojima je potrebna posebna prehrana. Također, ponosni smo na velik izbor slastica vlastite proizvodnje, a uz ukusnu hranu, nudimo i široku paletu odličnih vina – pojasnio je Roko Tulić, vlasnik restorana Roko, otkrivši kako svakoga dana primaju velik broj upita za božićne domjenke u samom restoranu, kao i za cateringe u prosincu.

– Što se tiče domjenka kod nas u restoranu, velika pogodnost je live svirka petkom. Svakoga petka naši gosti uživaju u sjajnoj glazbi s Ivanom Kos, a ovoga petka u goste nam stižu Stare staze. Prepoznale su to u brojne tvrtke pa slobodnih termina za božićne domjenke tijekom vikenda u prosincu više nemamo. Dobra vijest je da ima nešto slobodnih datuma tijekom tjedna, no i radni dani se brzo popunjavaju – kazao je Tulić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!