Martina Đurđević uoči Božićnog gala koncerta: Najljepše je pjevati u svom gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Martina Đurđević, Bjelovarčanka predivnog glasa, i ove će godine svojim nastupom publiku Božićnog gala koncerta uvesti u pravo blagdansko raspoloženje. Kako nam je otkrila, ovoga puta priprema i scenski i pjevački nastup.

– Do sada nisam imala priliku nastupiti na opernoj predstavi u Bjelovaru što je moj fah, no domaća publika će ovaj put imati priliku vidjeli moj scenski nastup, a ne samo pjevanje što me neizmjerno veseli. Još uvijek neću otkriti previše toga, no bit će zaista svega. Ove godine je koncert uistinu prepun različitih sadržaja i zaista me veseli što će i moj nastup biti jedan njegov dio – kazala je Martina dodajući kako su iza nje brojni koncerti na Božićnom gala koncertu, no kako se i ovogodišnjem neizmjerno veseli.

-Do sada sam nastupila više od deset puta. Nekada je to bilo sa zborom Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, a kasnije sam nastupala kao solist što mi je posebno drago. Svaki nastup na ovom koncertu za mene je poseban jer je uvijek najljepše pjevati u svom grad – zaključila je Martina Đurđević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!