U Pakrac stižu svjetlost i radost!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca s ponosom najavljuju tradicionalna adventska događanja koja će uljepšati blagdansko ozračje u ovom zapadnoslavonskom gradu. Ovogodišnji pakrački Advent, koji započinje paljenjem prvih adventskih svijeća u samom Pakracu, ali i u prigradskom naselju Prekopakri, donosi bogat i raznolik program namijenjen svim uzrastima.
Svečano paljenje adventskih svijeća planirano je za subotu, 2. prosinca, obilježavajući službeni ulazak u prvu nedjelju došašća. U Prekopakri, ovo značajno događanje bit će obogaćeno blagoslovom Gospina kipa, dodajući duhovnu dimenziju ovom čarobnom razdoblju.
Organizatori su i ove godine posvetili posebnu pažnju raznolikosti programa kako bi zadovoljili različite ukuse i interese građana. Od koncerata, pričaonica, predavanja, izložbi do božićnih sajmova i priredbi, adventski program obećava raznolikost i uživanje za svakoga.
Svečano zatvaranje adventskog razdoblja planirano je 23. prosinca paljenjem četvrte adventske svijeće na Trgu bana J. Jelačića, dok će kulminacija ove pakračke manifestacije biti doček Nove godine, zakazan za 31. prosinca na gradskoj šetnici uz poseban dječji doček.
Grad Pakrac poziva sve sugrađane i posjetitelje da se pridruže ovoj čaroliji, prožetoj duhom zajedništva i radosti, te zajedno proslave blagdane u srcu grada obasjanom svjetlima i toplinom adventskog vremena. Pakrački Advent obećava nezaboravan doživljaj, gdje će svaki kutak grada odjekivati blagdanskom čarolijom. (mk)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!