Otvoreno je najveće klizalište u povijesti Bjelovara, a k tome nezahvaćeno inflacijom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Adventsko doba u Bjelovaru već tradicionalno znači i početak sezone klizanja, a ova nije iznimka. I ne samo to, klizalište ne samo da je na atraktivnoj lokaciji u parku nego je i najveće u povijesti Bjelovara.

-Imamo više od 650 kvadrata klizališne površine. Postavljanje klizališta je trajalo deset dana i danas ne krijemo zadovoljstvo što smo uspjeli realizirati ovaj projekt – ponosno ističe Josip Heged iz Komunalca.

 

Led su na otvorenju krstile Bjelovarske mažoretkinje i Panonski kitovi, a Bjelovarčani će svoje piruete i skokove moći usavršavati sve do osmog siječnja i to ponedjeljkom utorkom, srijedom i četvrtkom od 11 do 21 sat, petkom od 11 do ponoći, subotom već od 9 do ponoći, a nedjeljom od 11 do 22. No, ni u neradne sate klizalište neće biti prazno.

-U nekomercijalnim terminima preko tjedna do 11 sati će klizati vrtićka djeca i učiti klizati, a od 21 sat su ostavljeni termini za naše hokejašice i hokejaše Panonske kitove – kaže Heged.

Danas na dan otvorenja svi mogu klizati besplatno, a iako je inflacija zahvatila gotovo sva područja života bjelovarsko klizalište nije i cijene su iste kao i lani. Djeca do sedam godina sat klizanja plaćaju 1,30 eura, a svi stariji dva eura. Sat najma klizaljki kao i mede klizačkog pomoćnika je 1,30, a grupa do deset osoba će za sat klizanja s grupnim popustom morati izdvojiti osam eura.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!