Atraktivni nagradni fond garancija je uspješnog malonogometnog turnira

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovogodišnji malonogometni turnir Bjelovarski Božić koji počinje 20. prosinca, zahvaljujući izdašnom nagradnom fondu trebao bi biti najuzbudljiviji i najposjećeniji do sada. U Dvorani europskih prvaka snage će, očekuju organizatori, odmjeriti 32 ekipe u osam skupina, a finale je planirano za 7. siječnja iduće godine kada turnir i službeno završava.

Fond nagrada iznosi 11 tisuća eura, pri čemu je sedam tisuća eura nagrada za prvo mjesto, čulo se na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak. Ovoga puta i Grad Bjelovar odlučio se isprsiti pa će umjesto lanjskih dvije tisuće eura turnir podržati s petorostruko većim iznosom – deset tisuća eura.

„Organizatori, MNK Bjelovar, iz ovog turnira pokrivaju svoju nogometnu sezonu pa na ovaj način ne dajemo samo na atraktivnosti turnira, nego i pomažemo mali nogomet”, pojasnio je gradonačelnik Dario Hrebak dodavši da da su organizatori stekli bogato iskustvo u organiziranju turnira te na taj način osvojili povjerenje Grada Bjelovara.

Vedran Cvitković, predsjednik MNK Bjelovar, zahvalivši Gradu Bjelovaru na potpori, kazao je da je odaziv odličan te da je tijekom četiri prva dana već pristiglo više od 17 prijava.

„Broj pristiglih prijava garancija je jakog turnira na kojemu očekujemo i ekipe iz Zagreba, Križevaca, Varaždina, Novog Marofa i drugih gradova. Trenutno je omjer 80 posto za domaće ekipe, a 20 posto iz drugih gradova”, istaknuo je Cvitković dodavši da očekuje da će na turniru nastupiti i dosta reprezentativaca. Novina je i da će se od ove godine svi rezultati, kao i brojne druge statistike, moći pratiti preko weba. Inače, malonogometni turnir Bjelovarski Božić odigrava se 44. put.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!