[FOTO] Na bjelovarskom Adventu najjeftiniji zalogaj košta tri eura. Evo svih cijena!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Počeo je još jedan Advent u bjelovaru za koji organizatori kažu kako će biti najbolji do sada. A definitivno i najskuplji za Bjelovarčane i druge goste koji ovih dana stignu u grad. Inflacija je učinila svoje pa će vas uživanje u gastronomskoj ponudi stajati više nego lani.

Najjeftinije ‘delicije’ na ovogodišnjem Adventu su hot dog i langoš koji na većini prodajnih mjesta stoje 3 eura. Sve ostalo je skuplje. Želite li pecivo s malo boljom kobasicom, uglavnom češnjovkom, morat ćete izdvojiti pet eura. Uživanje u kuhanom bunceku s prilogom koštat će vas deset eura, a poželite li se zasladiti fritulama, potrošit ćete pet eura, baš kao i za germknedle.

Kad je riječ o pićima, kuhano vino na Adventu u Bjelovaru prodaje se za dva i pol ili tri eura, kuhani gin jedan je euro skuplji, a tri eura košta i kuhani rum.

Ako ste ljubitelj klizanja, izlet na Advent dodatno će vas koštati. Krug po bjelovarskom klizalištu stoji dva eura za odrasle i djecu stariju od 7 godina, dok je cijena za mlađe 1,30 eura. Najam klizaljki dodatno se plaća 1,30 eura, jednako kao i najam pomagala za klizanje.

Kad već trošite, nemojte zaboraviti niti lokalne obrtnike na čijim štandovima duž korza po povoljnim cijenama možete pronaći mnoštvo jedinstvenih proizvoda – od meda i sireva, do raznih božićnih ukraca, svijeća i sličnih predmeta.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!