Bjelovarska ginekologija nikad popularnija: Rodilo se 20 mališana više nego lani, a upravo stigla i vrijedna donacija Koestlina

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Trudnička ambulanta, odnosno predrađaonica bjelovarske Ginekologije dobila je novi ginekološki stol. Iako je riječ o jednoj od najvažnijih prostorija ovog odjela, do sada je ondje u upotrebi bila puno starija varijanta koja je služila svrsi, ali kako je istaknuo voditelj ginekologije Goran Pavlović, novi stol će značajno podići standard.

– Ova donacija Koestlina nam je neopisivo važna. Pokušavamo se modernizirati koliko god možemo i opremom i s osobljem i znanjem. Uveli smo različite novitete što su naše pacijentice već prepoznale, a vjerujem da će tako biti i dalje. Već sad bilježimo 20-ak poroda više nego lani, a činjenica je da je to jedan razred i to u vrijeme kad se u drugim gradovima bilježi bar broja poroda – kazao je doktor Pavlović zahvalivši Koestlinu na ovoj donaciji koja će zaposlenicima ovog odjela, dodao je, zasigurno donijeti novi vjetar u leđa.

Sanja Kelava, direktorica marketinga i razvoja ambalaže Koestlina, prilikom primopredaje ove donacije je istaknula kako je Koestlinu neopisivo drago što može podržati rad Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić” Bjelovar.

– Odjel rodilišta je srce naše zajednice, a Koestlin ovom donacijom želi doprinijeti sigurnosti majki i djece – naglasila je Kelava.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!