Neka ovi blagdani budu još slađi uz Christmas Box iz slastičarnice Mon Cheri Patisserie!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najljepše doba godine je pred nama. Doba je to za prijatelje i obitelj, okupljene oko zajedničkog stola. Neka vaš obiteljski stol ove godine krase omiljene božićne slastice, tradicionalni suhi kolači. Zajedno sa svojim najmilijima stvarajte nove slatke trenutke i uspomene uz Chrismtas Box iz slastičarnice Mon Cheri Patisserie.

U prekrasno ukrašenim paketima majstori za slastice iz poznate bjelovarske slastičarnice za vas su pripremili birane kolače iz vlastite proizvodnje, proizvedene od najkvalitetnijih sastojaka. Keksi s čokoladom, medenjaci, vanil kiflice, cheesecake kuglice, ferero kuglice, linzeri, rafioli te macaronsi dio su Mon Cheri Christmas Boxa. Cijena jednog boxa je 20 eura, a uključuje jedan kilogram suhih kolača. Za Christmas Box potrebne su predbilježbe, a svoj box možete osigurati tako da se vrijednoj ekipi iz slastičarnice Mon Cheri Patisserie javite u inbox na društvenim mrežama Facebook ili Instagram. Kolače možete naručiti i pozivom na broj 0995445541 ili doći osobno u slastičarnicu koja se nalazi u samom srcu Bjelovara, na korzu, u Ulici Petra Preradovića 4. Neka ovi blagdani budu još ljepši i slađi uz jedinstvene slastice iz slastičarnice Mon Cheri Patisserie!

 

Savršen dar za svoje najmilije pronađite u bjelovarskoj slastičarnici Mon Cheri Patisserie
Savršen dar za svoje najmilije pronađite u bjelovarskoj slastičarnici Mon Cheri Patisserie, u Ulici Petra Preradovića 4 u Bjelovaru

 

Neodoljive slastice iz vlastite proizvodnje pronađite u Mon Cheri Patisserie u Bjelovaru

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!