[FOTO] Čestitamo! Bjelovarski sajam danas je proslavio 30. rođendan

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na Bjelovarskom sajmu u paviljonu broj 9 svečano je obilježeno 30 godina od osnivanja Bjelovarskog sajma. 

Na rođendanu se okupilo više od 200 uzvanika, a među njima i biskup Vjekoslav Huzjak, zamjenica župana Marija Jungić, zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić, državni tajnik ministarstva poljoprivrede Zdravko Tušek te brojni drugi uvaženi gosti. 

Sve prisutne posebno je pozdravio domaćin, direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj koji se zahvalio brojnim ljudima i tvrtkama koje svih ovih godina surađuju sa Bjelovarskim sajmom, a posebno se prisjetio Tihomira Trnskog, prvog župana Bjelovarsko-bilogorske županije koji je utemeljio Bjelovarski sajam. 

-Danas je čestitka svima koji su dali svoj doprinos Bjelovarskom sajmu i da on bude ono što danas je. Put Sajma je bio od blata do zvijezda, sve je počelo kao međužupanijska stočarska izložba koja je u 30 godina postala najveća poljoprivredna manifestacija u Republici Hrvatskoj i najveća sajamska manifestacija u Hrvatskoj – kazao je direktor Salaj i nastavlja. 

-U ovih 30 godina napravili smo određene hale, određena parkirališta, ali prostora za napredak naravno da ima – kazao je, između ostalog, direktor Salaj. 

Inače, direktor Salaj u društvu zamjenica župana Marije Jungić, zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića i državnog tajnika Tušeka podijelio je 30 prigodnih nagrada za doprinos razvitku Bjelovarskog sajma. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!