Nemate novogodišnje planove? Bez brige, mi smo istražili što se nudi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako smo tek ušli u prosinac, krajnje je vrijeme za planirati provod u posljednjoj, ujedno i najveselijoj noći u godini. Osim kućnih dočeka i ove će godine zasigurno popularni biti dočeci u toplicama, hotelima, restoranima ili pak mjesnim domovima. No, ako nemate planove i ne biste htjeli trošiti novac na neke pretjerano skupe avanture i ovoga puta ćete u Novu godinu moći ući na gradskim trgovima u četiri grada Bjelovarsko bilogorske županije.

Spektakularno će u novu godinu ući Bjelovarčani jer će na njihovoj adventskoj pozornice ove godine staru pozdraviti, a novu dočekati popularni Mejaši. Njihov nastup počinje u 22:30, pa će tako, bez obzira na temperature, u Bjelovaru biti vruća atmosfera.

U Čazmi već sad imaju zakazana dva dočeka. Prvo će 31. prosinca od 11 sati u novu godinu ući najmlađi Čazmanci uz bend Showtime, a nešto kasnije uz isti će bend i starije generacije ući u Novu 2024. Doček uz glazbu, ali Laser Beam show počinje u 21 sat.

Daruvarčani će tradicionalno, u Novu godinu ući uz vatromet i grupu Bumerang na glavnom gradskom trgu, a zabavni program i druženje počinju u 22:30 na staru godinu.

Garešničani već dugi niz godina nemaju organizirani doček Nove godine, ali i ove godine imaju dječji doček, 30. prosinca od 11 sati na Trgu hrvatskih branitelja.

Doček nove godine na južnoj Bilogori, odnosno u Grubišnom Polju i Velikom Grđevcu održat će se u dva navrata. Tako će doček 2024. za najmlađe biti na staru godinu od 15 sati u Lovrakovom centru u Velikom Grđevcu. Stariji su pozvani na doček na glavni grubišnopoljski trg uz svjetlosne efekte i Šliper bend, u večernjim satima.

Iako je u Novoj Rači, Ivanskoj, Šandrovcu, Štefanju i Rovišću, kao i brojnim drugim općinama organizirano paljenje adventskih svijeća kao i još ponekad adventska aktivnost, zakazane novogodišnje zabave uz kakav zvučniji bend za sada nisu najavljene.

FOTO: FB Turistička zajednica Bjelovar-Bilogora


PODIJELI S PRIJATELJIMA!