Bjelovarska bolnica krenula u potragu za 54 šefa, evo koga sve traže

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Opća bolnica „Dr. Anđelko Višić” Bjelovar raspisala je javne natječaje za 27 voditeljskih liječničkih mjesta te jednako toliko voditeljskih mjesta vezanih uz sestrinstvo. Natječaji su raspisani za baš sva voditeljska mjesta u bolnici, a na kojima će ostati „stari” šefovi, a koji će dobiti novo vodstvo, poznato će biti nakon što natječaj bude okončan. Inače, natječaj je raspisan u petak, otvoren je 15 dana, a njegovi rezultati bit će poznati 30 dana nakon završetka natječaja.

Uz uvjete vezane uz obrazovanje, za sva voditeljska radna mjesta potrebno je pet godina radnog iskustva, a natječaji su raspisani za četverogodišnji mandat.

– Naša bolnica već godinama na čelu odjela ima vršitelje dužnosti, a sada smo ispunili sve administrativne preduvjete za raspisivanje natječaja za voditeljska mjesta. Dugo vremena smo radili na promjenama u organizaciji, no sada smo dobili potrebne potvrde Ministarstva za male odjele. Recimo, do sada su nam oftalmologija i otorinolaringologija bili jedan odjel, a sada će svaki od njih biti samostalan odjel. Sve što smo tražili, Ministarstvo nam je i odobrilo, no bilo je potrebno vrijeme. Taj posao je sada iza nas i izuzetno se veselimo što ćemo, uz preseljenje u novu zgradu koje je pred vratima, riješiti i ova kadrovska pitanja – kazala je ravnateljica bjelovarske bolnice Sanela Grbaš Bratković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!