Popunjena sva mjesta za ‘Bjelovarski Božić’. Danas uživo pratite izvlačenje skupina!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Od 20. prosinca do 7. siječnja u Dvorani europskih prvaka održava 44. malonogometni turnir Bjelovarski Božić. Prijave ekipa su završene u rekordnom vremenu i kvota od 32 ekipe, koliko ih je bilo moguće uključiti u turnir, je popunjena.

Izvlačenje grupa

– Nikada se nije dogodilo da se 11 dana prije popune sve prijave. Imamo čak i nekoliko ekipa na listi čekanja ukoliko nam netko otkaže. Ove godine je sve na puno višoj organizaciji. Istaknuo bih da će danas popodne biti izvlačenje skupina i slaganje samog rasporeda. Izvlačenje će se održati na live prijenosu na Facebook stranici “MNT Bjelovarski Božić”, a na toj stranici moći će se pratiti i sve ostale novosti oko turnira. Zahvaljujemo se Gradu Bjelovaru na podršci. Sustav natjecanja na samom turniru će biti osam skupina po četiri ekipe, a dvije najbolje ekipe iz svake skupine će proći u osminu finala pa slijedi ispadanje do kraja turnira – rekao je Željko Ostrman, trener Malonogometnog kluba Bjelovar.

Malonogometni klub svojim se radom isprofilirao kao jedan od najboljih bjelovarskih sportskih klubova koji u svim selekcijama postiže zapažene rezultate, a to je samo jedan od razloga zašto će biti organizator i ovogodišnjeg turnira, poručio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

– Ovogodišnji turnir mogao bi se smatrati povratkom na te slavne dane jer čujem da je svoj dolazak prijavilo nekoliko najboljih hrvatskih ekipa. Fond nagrada na turniru iznosi 11 tisuća eura, s time što je Grad Bjelovar sponzorirao 10 tisuća eura – naglasio je Hrebak.

Prva utakmica na turniru odigrat će se 20. prosinca u 19 sati. Ulaznica za utakmice grupne faze koštat će tri eura, dok će za utakmice u nokaut fazi koštati pet eura – rekao je Dražen Kocić, voditelj mlađih uzrasta u Malonogometnom klubu Bjelovar i jedan od suorganizatora Bjelovarskog Božića.

Na turniru će nastupiti i brojne ekipe koje nisu iz Bjelovara među kojima je i ekipa iz Novalje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!