Nova zgrada Glazbene škole prošla tehnički pregled. Sutra kreće selidba…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Fantastične vijesti stigle su danas poslijepodne. Naime, nova zgrada Glazbene škole Vatroslava Lisinskog danas je imala tehnički pregled, a iz Županije su nam potvrdili da je taj pregled uspješno prošao.

-Zgrada je prošla tehnički pregled, dobili smo zeleno svjetlo i već sutra s kamionima krećemo sa selidbom. Prvi dan idućeg polugodišta učenici će krenuti u novoj zgradi – poručili su iz Županije.

Podsjetimo, Glazbena škola ‘Vatroslava Lisinskog’ nakon stotinu godina dobila je novu, modernu zgradu. Do sada je u ovaj projekt uloženo oko 3.6 milijuna eura od čega je Bjelovarsko-bilogorska županija sama osigurala 2.3 milijuna. Učenici i profesori Glazbene škole posljednje dvije godine promijenili su nekoliko lokacija. Naime, nakon što su morali izaći iz Doma kulture, prvo su se preselili u zgradu bivšeg đačkog doma u Nazorovoj ulici. No, kako je i ta zgrada krenula u obnovu, nastava je prebačena u bivšu zgradu Elektrometala. Sada će se konačno nastava održavati na  novoj lokaciji Vlahe Paljetka 5.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!