Vatromet vs. Laser show: Evo kojem timu pripadaju gradovi Bjelovarsko-bilogorske županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najluđa noć u godini sve je bliže. I dok tradicionalno 1. siječnja na malim ekranima pratimo raskošne prizore vatrometa iz svjetskih metropola, kod nas se trendovi pomalo mijenjaju pa se sve veći broj gradova okreće ponoćnom laserskom showu.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije, za ovaj korak se još pred godinu dana odlučila Čazma. Kako je tamošnji gradonačelnik Dinko Pirak još tada istaknuo, vatromet su postali posve uobičajena pojava koja više nije dojmljiva kao nekada. Istovremeno, buka koju proizvode smeta životinjama. Upravo su to razlozi iz kojih su u Čazmi još u 2023. godinu ušli uz laserski show, a ova praksa će se nastaviti i ove godine.

Uz organizirani doček, bend Šliper i laserski show, u Novu godinu će ući i Grubišnopoljci.

S druge strane, tradicionalniji doček 2024. godine uz vatromet i bend Bumerang priprema se u Daruvaru.

Garešnica je, pak, jedini grad u kojem u novogodišnjoj noći neće biti toliko veselo. Barem kada je riječ o organiziranom dočeku Nove godine. Naime, ondje već godinama nema organiziranog dočeka, a tako će biti i ovoga puta. Samim tim, neće biti ni vatrometa.

Jedini grad u kojem još uvijek nije poznato ubraja li se u tim vatromet, laser show ili neki treći je Bjelovar. Dok je sigurno da će Bjelovarčane i njihove goste u najluđoj noći u godini zabavljati Mejaši, još uvijek nije donesena odluka o vatrometu. S obzirom na to da je nova 2024. godina sve bliže, za očekivati je da će svi detalji uskoro biti poznati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!