Brajdić okupio sve predsjednike mjesnih odbora. U kojem se najviše radi?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić danas je održao sastanak sa svim predsjednicima mjesnih odbora grada Bjelovara te je predstavio sve što se radilo tijekom godine i što su planovi za sljedeću. 

-Došao je trenutak da i mi predsjednike mjesnih odbora pozovemo u Gradsku upravu. Tijekom cijele godine mi obilazimo sve mjesne odbore i sada smo mi njih pozvali kako bi razgovarali i vidjeli što smo napravili, što smo mogli bolje napraviti i kakvi su planovi za iduću godinu, a isto tako da čujemo kakva su njihova razmišljanja i što bi se gdje trebalo napraviti. Ali svakako sam zadovoljan što mi građani kažu da se nikada više nije radilo u gradu Bjelovaru – kazao je Brajdić.

Slobodan Žganjer, predsjednik MO Gornje Plavnice kazao je da se u Gornjim Plavnicama trenutno radi kanalizacija koja je u završnoj fazi.

-Inače, naš mjesni odbor svake godine ima sve više stanovnika, a ne manje stoga treba omogućiti svim stanovnicima što bolje uvjete za život. Nedostaje nam jedno kvalitetno dječje igralište da zaokružimo jednu dobru priču – poručio je Žganjer.  


PODIJELI S PRIJATELJIMA!