Srećko Koljić: Na Advent su nam došli turisti iz Splita i Istre. Oduševljeni su…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Poznati bjelovarski ugostitelj Srećko Koljić početkom travnja preuzeo je hotel u centru grada koji se sada zove ‘Artearia’ i gdje je odmah uloženo u novi interijer, a osmišljeno je i mnogo noviteta. Hotel sada uspješno radi, a u posljednjih dva tjedna ‘Artearia’ bilježi veliki broj gostiju iz raznih dijelova Hrvatske, a razlog je uspješan bjelovarski Advent. 

-Dobro radimo, zadovoljan sam, a sada u prosincu imamo zaista puno gostiju koji nam dolaze zbog Adventa. Evo, samo ovu subotu imali smo puni autobus iz Splita. Ljudi su došli za vikend u Bjelovar vidjeti Advent i malo tu uživati kod nas u gradu. Kažu da im je bilo predivno i vratili su se zadovoljni nazad u Split – priča nam Koljić i nastavlja. 

Najbolji Advent do sada

-Imali smo i goste i iz Istre koji su došli kod nas da vide Bjelovar za vrijeme Adventa i da upoznaju malo grad, a išli su i kod Salaja vidjeti Božićnu priču. Kažu da im se sviđa kako grad izgleda, kako je sve lijepo okićeno, kažu da im se program svidio, klizalište i da su zaista zadovoljni. Tako da mogu reći da je ovogodišnji Advent privukao brojne goste i im iz hotela to jako dobro vidimo i znamo jer ih većinu ugostimo – kazao je Srećko i dodaje. 

-Ja sam dugogodišnji bjelovarski ugostitelj i mislim da je ovogodišnji Advent zaista najbolji do sada. Sve je pogođeno, od mjesta pozornice, simpatičnih kućica po korzu, lokacije klizališta, posebno uređenih mjesta za fotografiranje. Imamo i zanimljiv program, dobra je i ponuda hrane i pića. Građani vole korzom šetati i zadržat se na korzu, a ono  sada nakon rekonstrukcije zaista lijepo izgleda tako da je sve pun pogodak i možemo svi biti ponosni na ovogodišnji Advent, a kao što sam rekao, iznimno su zadovoljni i turisti koji dođu – kazao je Koljić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!