[FOTO] Dio stanovnika u Cigleni negoduje: ‘Kablovi zapinju za krošnje, ovako održavanje parcele je neprihvatljivo’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Supružnici Mato i Marina Lebinac iz Ciglene požalili su se na neadekvatno čišćenje veće parcele u blizini njihove kuće. 

Naime, u Cigleni na cesti koja vodi prema Orovcu nalazi se veća parcela koju su radnici nedavno počistili, ali kako kaže gospođa Marina, bolje da i nisu. 

-Od početka ulice do naše kuće je još i dobro, ali dalje je strašno kako to sve izgleda uz cestu. Tu je bilo jako puno zelenila, ma kao džungla. Onda su došli radnici i kao da će sve to počistiti. Još smo si mislili, pa dobro neka počiste. No, ostavili su sve na pola. Još čak sada i grane vise gore na kablovima. Pa to je strašno i neprihvatljivo – priča nam Marina i sve to potvrđuje njezin suprug Mato. 

-Kontaktirali smo zamjenika gradonačelnika koji je rekao da će poslati komunalne redare da barem vide kako to izgleda i šta su radnici napravili, ali koliko znam nije još nitko došao i ništa se nije promijenilo. Pa bolje da su onda ostavili to sve kako je bilo nego ovako polovično, to je strašno – istaknula je gospođa Marina. 

Kontaktirali smo zamjenika gradonačečnika Igora Brajdića koji kaže:

Što se tiče ceste u Ciglenoj prema Orovcu cesta je krčena od visokog raslinja kao i po svim prigradskim naseljima. Uvidom na terenu na koji sam poslao Stručne službe Grada koji su obišli zajedno sa PZC cesta je u kompletu oslobođena za nesmetano odvijanje prometa. Istina je da je jedna grana ostala visiti nad TK kablovima, ali to ćemo riješiti. Ove godine smo zaista puno toga odradili izvan samoga centra, a ujedno se ispričavam ako ne stignemo reagirati uvijek na svaki poziv jer ima ih zaista dosta. Drago mi je da su građani prepoznali rad i da se puno toga napravilo – kazao je Brajdić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!