Nakon sumnjive smrti Stjepana Batkovića, policija je uhitila njegovog prijatelja. Evo tko je on…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanin Stjepan Batković Batak koji je u srijedu navečer tragično stradao u prigradskom naselju Jošine bit će sahranjen u petak, u 14 sati na bjelovarskom groblju Borik. Otkako se saznalo za tragediju, od 53-godišnjeg bjelovarskog branitelja, pripadnika slavne A satnije ZNG-a, opraštaju se brojni prijatelji, suborci, obitelj i poznanici. Batkova smrt zaprepastila je sve u Bjelovaru, a najviše od svega vijest da je u njegovo stradavanje navodno upleten njegov prijatelj iz djetinjstva. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Bjelovarčaninu Ivici Komljenoviću, poznatom po nadimku Cico. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je upravo Komljenović, koji je s Batkovićem i njegovim mlađim bratom odrastao u prigradskom naselju Hrgovljani, u srijedu navečer bio u bijelom automobilu pod čijim kotačima je navodno stradao Batak. Mnoge je ta vijest zaprepastila jer su se Batak i Komljenović često družili, odlazili zajedno na putovanja, obitelji su im se poznavale. Komljenović je živio u inozemstvu, no često je dolazio u Bjelovar.
Nedugo nakon nesreće u Jošinama, gradom se proširila priča kako je tragičnom događaju prethodila svađa između dvojice muškaraca. U Jošine su navodno stigli skupa, kod zajedničkog poznanika, a u jednom trenutku Batak je izbačen iz auta koji se potom zaletio u njega i usmrtio ga.
Počinitelj se nakon toga udaljio iz naselja, a mnogi Bjelovarčani tek su danas osvijestili da su možda svjedočili bijegu s mjesta nesreće. Otprilike u vrijeme kad se dogodila nesreća u Jošinama, na društvenim mrežama jedan je Bjelovarčanin započeo raspravu o bijelom automobilu stranih registarskih oznaka koji je kod pružnog prijelaza na Slavonskoj cesti velikom brzinom zaobišao kolonu vozila ispred spuštene rampe, zaobišao rampu te, nekoliko sekundi prije nailaska vlaka, odjurio prema gradu. Policijska istraga bi trebala pokazati je li taj incident povezan s tragedijom u Jošinama.
Bijelo vozilo koje se dovodi u vezu s pogibijom Stjepana Batkovića kasnije je pronađeno u jednom dvorištu na Šetalištu dr. Ivše Lebovića, a policija je ubrzo, kako doznajemo, pod nadzor stavila i Ivicu Komljenovića Cicu. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je policija u spomenutom automobilu izuzela više dokaza te da je, među ostalim, pronađena i krv, što bi moglo potvrditi teoriju da je okršaj između dvojice muškaraca započeo u vozilu.
Slučajem rukovodi Županijsko državno odvjetništvo koje se još nije službeno oglasilo. Posljednja službena informacija stigla je rano jutros iz PU bjelovarsko-bilogorske uz koje su potvrdili kako su uhitili 45-godišnjaka “koji se dovodi u vezu s događajem naleta automobila na 53-godišnjaka koji je preminuo na mjestu događaja”.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!