Oglasila se policija: Stjepan Batković Batak ubijen je zbog osvete?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz tragediju koja se u srijedu poslijepodne dogodila u bjelovarskom prigradskom naselju Jošine, potvrdili su u četvrtak navečer iz PU bjelovarsko-bilogorske. Podsjetimo, ondje je vozilom pregažen Bjelovarčanin Stjepan batković Batak, a zbog tog događaja jučer je uhićen njegov prijatelj iz djetinjstva Ivica Komljenović Cico.
Istraživanje je, stoji u policijskom izvješću, provedeno nad osumnjičenim 45-godišnjakom s bjelovarskog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo te je osumnjičenik predan pritvorskom nadzorniku.

-Sumnja se da je on jučer, 27. prosinca, oko 17.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Gregorića s namjerom usmrćenja, zbog osvete radi ranijeg sukoba, vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka nanijevši mu osobito teške tjelesne ozlijede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo. Događaju je prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka nakon čega je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se vratio za kratko vrijeme i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka- priopćili su iz policije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!