Nemate planove za doček? Evo prijedloga gdje i po kojim cijenama provesti najluđu noć u godini

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najluđa noć u godini je pred vratima, a vi još nemate plan gdje ćete dočekati novu 2024. godinu? Upravo zato smo za vas provjerili gdje se priprema organizirani doček nove godine.

1. U samom centru Bjelovara Novu godinu imate priliku provesti u Restoranu Golub. Ondje će goste zabavljati Amore Bend, a piće i hrana su uključeni u cijenu. Kada je riječ o hrani, očekivati možete predjelo, glavno jelo, desert i gulaš, dok će u ponoć biti poslužen i šampanjac. Kapacitet Goluba je 130 do 140 ljudi, rezervacije su u tijeku, a cijena dočeka iznosi 57 eura.

2. Tradicionalno, doček nove godine pripremaju i na Izletištu Kiđemet u Narti. Gosti će imati priliku zaplesati uz Viva Bend, uživati u dvije večere, šampanjcu i vatrometu u ponoć, dok će čitave noći šank biti otvoren. Cijena ovog dočeka, udaljenog tek 10-ak kilometara od Bjelovara, je 60 eura.

3. Pripadnici mlađih generacija novogodišnju noć imaju priliku u provesti u bjelovarskom VIP Clubu. Sve oni koji će novu godinu provesti upravo ondje zabavljat će DJ, a zabavu će upotpuniti neon party, konfete te light, fire i smoke show.

4. Brojni bjelovarski kafići u novogodišnjoj noći imat će otvorena svoja vrata, no neće pripremati poseban program, već će raditi po „principu običnog vikend izlaska”.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!