U Garešnici nemaju doček nove godine, ali sadržaja ne manjka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – U Garešnici godinu na izmaku ispraćaju uz koncert udruga i dječji doček. U Hrvatskom domu u Garešnici danas od 19 sati garešničke će kulturne udruge tradicionalno pokazati što su radile ove godine kroz koncert Tebi, grade moj.

– Ovo je druga ili treća godina zaredom da organiziramo taj koncert u sklopu Adventa. Nastupaju garešničke udruge, Folklorni ansambl Zdenac, Garešnički kulturni centar – “MedjuWoodje” i TBM Orkestar, Pjevačka skupina “Hrvatska žena”, SKD “Prosvjeta”, Češka Beseda i KUD “Graničar” – kaže Danijela Belak iz Turističke zajednice Sjeverna Moslavina, a prilika je to da se uz pjesmu i ples, lagano kraju privede godina.

Ulaz na koncert koje su udruge osmislile kao poklon za građane je besplatan. Iako nemaju klasičan doček nove godine, 2024. ipak će dočekati uz program za najmlađe koji počinje u subotu od 11 na Trgu hrvatskih branitelja.

– U organizaciji Grada i Turističke zajednice organiziramo dječji doček. Vrijeme će biti lijepo, pa najmlađe očekuje puno zabave i plesa, animatori, dječji šampanjac i razigrana, vesela zabava. Bit će toplih napitaka i za odrasle, pa se i oni mogu uključiti i učiniti ovaj doček obiteljskim – poručuje Belak i poziva sve da im se pridruže.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!