Dva mlada pijanca slupala aute na novogodišnje jutro

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorska policija na novogodišnje jutro zabilježila je dvije prometne nesreće, a obje su skrivili „veseli” vozači.

Oko šest sati ujutro 26-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao je osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, u vrijeme kad mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom i u Suhaji je zbog ne držanja vozila na sredini prometne trake zahvatio lijevu putnu bankinu i vozilom sletio u putni jarak te udario u betonski most.

Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar, a slijede mu prekršajne prijave.

Dva sata kasnije na drugom kraju županije, odnosno oko 8,10 sati u Velikom Grđevcu, 29-godišnjak pod utjecajem alkohola je upravljao osobnim automobilom, daruvarskih registarskih oznaka, Ulicom Vladimira Nazora i nije držao vozilo u kretanju na sredini prometne trake zbog čega je prešao na lijevu stranu kolnika i sletio vozilom s kolnika udarivši u betonsku ogradu i betonski stup javne rasvjete. U nesreći je vozač zadobio lake tjelesne ozlijede, a na vozilu i ogradi je nastala materijalna šteta.

Također će biti nagrađen adekvatnim prijavama prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!