Veselje u Šandrovcu: Marija i Mijo Zeman proslavili su 68. godišnjicu braka!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na posljednji dan 2023. godine, Marija (87) i Mijo (86) Zeman iz Šandrovca, proslavili su rijetku i divnu prigodu – 68 godina sretnog i predanog bračnog zajedništva.

Ovaj par, koji je cijeli svoj život proveo u Šandrovcu, počeo je svoje zajedničko putovanje davne 1955. godine. Njihov brak je temeljen na ljubavi, međusobnom poštovanju i uzajamnoj podršci kroz sve životne izazove kojih je itekako bilo, kažu kroz smijeh Marija i Mijo.

Marija i Mijo Zeman 31.12. 1955. Fotografiju ustupila obitelj Zeman

 

Cijeli svoj radni vijek posvetili su poljoprivredi i stočarstvu, a to nije bio samo temelj njihove egzistencije već i škola za marljivost i predanost koje su prenijeli na svoje potomstvo.

Osim uspješne karijere u poljoprivredi, njihov najveći ponos leži u obitelji. Imaju dvije kćeri, zetove, a radost ponosno dijele s troje unučadi i dvoje praunučadi.

Mijo i Marija Zeman 31.12.2023. FOTO: Ivan Ileković

-Mislim da se po uzoru na baku i djeda može napisati priručnik za dug, sretan i uspješan život. Ti ljudi nemaju poroka, pomoći će kome god treba makar sebi nanijeli štetu, a jedino čime zrače je pozitiva. Iskreno, za svog života ne pamtim jesu li u svoju kuću primili nekoga bez osmijeha na licu. Sve što je u meni dobro, dobio sam od njih i hvala im na tome – kazao nam je ponosni unuk Ivan

Mijo i Marija Zeman su primjer vjernosti, posvećenosti i ljubavi koja ne poznaje granice. Njihova životna priča inspirira mnoge i podsjeća na vrijednost zajedništva, ljubavi i obitelji.

Marija i Mijo Zeman 31.12. 1955. godine Fotografiju ustupila obitelj Zeman

 

Čestitamo obitelji Zeman na ovom nevjerojatnom dostignuću i želimo im još puno sretnih godina zajedno!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!