Bjelovar trenutno drugi u natjecanju za najljepši Advent. Daruvar prvi u kategoriji srednjih gradova. Još stignete glasati…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U kategoriji 48 gradova i 16 općina Bjelovar je na visokom drugom mjestu iza Varaždina u proglašenju za najljepši Advent na portalu Gradonačelnik.hr pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

-Bjelovar se natječe u kategoriji velikih gradova, a ovako visok plasman rezultat je dobrog zajedničkog rada. Nekoliko je kategorija ocjenjivanja (veliki, srednji i mali gradovi te općine) a Bjelovar je za sada drugi u kategoriji velikih gradova te ukupno sve gledajući drugi prema broju glasova što je sjajno – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i dodaje.

-Pohvaljujemo i Daruvar koji je prvi u kategoriji srednjih gradova. Natjecanje je otvoreno do petka, 5. siječnja pa vas pozivamo da sudjelujemo zajedno i dalje. Hvala svim bjelovarčanima i svima koji su došli na bjelovarski Advent i sa sobom ponijeli lijepe uspomene. Vjerujem da ovako velik broj glasova nije slučajan i zahvaljujem se svima koji su svoj glas u obliku lajka povjerili Bjelovaru. To nam je motiv da budemo još bolji iduće godine – poručio je Brajdić.

Trenutni poredak:


PODIJELI S PRIJATELJIMA!