Besplatne prave savjete uskoro će u Bjelovaru dijeliti pravni kliničari, a evo i kada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kliničari zagrebačke pravne klinike dolaze u Bjelovar u četvrtak, 18. siječnja, na adresu Ivana Gundulića 1 na lokaciji Udruge invalida od 10 do 14 sati. Prilika je to da građani dođu i dobiju besplatnu pravnu pomoć bez trošenja sredstava koja su im nužna za neke druge stvari.

Pravna klinika djeluje kao sastavnica Pravnog fakulteta u Zagrebu u čijem radu sudjeluju studenti, a svoja vrata je otvorila u listopadu, 2010. godine. Pravna klinika sudjeluje u sustavu pružanja besplatne pravne pomoći te u svom radu primjenjuje ključne vrijednosti pravne struke. Profesionalnost se promiče u kontaktu sa strankama, kao i javnosti. Kao pružatelji pravne pomoći, studenti svakoj stranci pristupaju jednako, kroz neposredan razgovor. Rad pravnih kliničara kontroliran je od strane akademskih mentora, odnosno profesora Pravnog fakulteta u Zagrebu i odvjetnika te nam se svaka stranka može s povjerenjem obratiti.

Pravni kliničari već devetu godinu odlaze i izvan Zagreba i pružaju pravnu pomoć građanima koji žive u drugim mjestima, a koji ne mogu doći u prostorije Pravne klinike u Zagrebu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!