Izgradnja vrtića u Bereku: Potpisan ugovor između Općine i izvođača radova!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bereku je potpisan ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg vrtića „Radost“. Planirani iznos troškova izgradnje vrtića iznosi 1,088 milijuna eura, a od pet dostavljenih ponuda samo jedna ne prelazi predviđeni iznos. Radi se o ponudi tvrtke Grad IM čija ponuda iznosi 1,075 milijuna eura, odnosno, 1,34 milijuna eura s PDV-om s kojom je naposljetku i potpisan ugovor.

-Nakon provedene javne nabave 29. prosinca načelnik je odabrao izvođača koji je bio cjenovno najprihvatljiviji, ali i prema svim parametrima odnosno uvjetima koje jedan izvođač radova treba i imati – komentirala je odabir izvođača radova Ivana Cindrić Jurčević, pročelnica Jedinstvenog upravnog odijela Općine Berek.

Izgradnju vrtića komentirao je i vlasnik tvrtke koja će berečkim mališanima uskoro sagraditi vrtić.

-Veseli me što smo natječaj dobili upravo u Bereku, skoro pola mojih zaposlenika ima prebivalište u Općini Berek, imaju i male djece tako da mi je s te strane jako drago da baš ovdje radimo – rekao je Ivan Marković, vlasnik tvrtke Grad IM.

U izgradnji vrtića koristit će se klasične konstrukcije i klasični materijal, ispričao je Marković i dodao kako priznaje da je zamišljeni rok dosta kratak, no trudit će se ispoštovati ga.

Ugovore je u ime Općine potpisivao načelnik Mato Tonković, pritom izrazivši sreću zbog izgradnje vrtića – Stojimo uvijek na raspolaganju u slučaju da dođe do nekih poteškoća ili komplikacija – zaključio je načelnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!