Bjelovarčanka Klara Končar obukla reprezentativni dres

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Odlične vijesti stigle su krajem prošle godine i jesenske polusezone u Stolnoteniski klubu Bjelovar. Mlada i perspektivna stolnotenisačica Klara Končar dobila je poziv na pripreme kadetske reprezentacije Hrvatske.

Pripreme su se održale od 2. do 7. siječnja na Zagrebačkom velesajmu. Šest igračica kod kadetkinja izborilo je poziv za nacionalnu selekciju, među kojima i Klara, koja je to ostvarila zahvaljujući uspješnim nastupima za klub u 1. ligi te na državnim natjecanjima. Treniralo se dva puta dnevno po dva i po sata. Iako je ulazna godina kadetkinja, Klara je nastavila niz iz mlađih kadetkinja gdje je na europskom prvenstvu izborila 1/16 finala i završila na 29. mjestu europske rang liste.

-Nadamose nastavku dobrih igara u Stolnoteniskom klubu Bjelovar u 1. ligi koja počinje 3. veljače. Tijekom praznika nismo imali pauzu, već smo marljivo trenirali i u klubu se očekuju dobri rezultati, kako 1. ligi za žene, gdje su naše djevojke trenutno na drugoj poziciji, tako i u muškoj 2. ligi gdje su dečki trenutno četvrti – kažu u STK Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!