Educirajte se za interpretatora baštine i promovirajte bilogorske divote

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako bi pridonijela razvoju turizma na Bilogoru, Udruga Bilogorski turistički put organizira tečaj za interpretatora baštine u trajanju od pet dana. Sve zainteresirane pozivaju na uvodno predavanje koje će se održati u petak, 12. siječnja 2024. godine u 17 sati u bjelovarskoj Velikoj gradskoj vijećnici.
-Naš bilogorski kraj bilježi sve bolje turističke brojke i to je vidljivo i u broju dolazaka, ali i broju noćenja. Kako bismo zajedno nastavili doprinositi turističkom razvoju, potrebna je suradnja svih dionika, a tu su najvažnije Općine, Gradovi te Turističke zajednice, ali i udruge. Projekt petodnevnog tečaja Interpretatora baštine namijenjen je mladima, nezaposlenima, poslodavcima i zaposlenima u turizmu, a uključuje savjetovanje, edukaciju tijekom pet dana, organizaciju, materijale te godišnju članarinu i licenciju za polaznike – poručuju iz Bilogorskog turističkog puta.
Voditelj tečaja je Dubravko Fijačko, certificirani vodič i trener interpretacije, s višegodišnjim iskustvom u turizmu, komunikacijama i održivom razvoju (EUROPARC). Organizatori tečaja su udruga „Bilogorski turistički put“ i Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar, a ulaz na uvodno predavanje je slobodan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!