Turistička zajednica Daruvar Papuk: Evo zašto je daruvarski advent bio najbolji u Hrvatskoj!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Daruvarski advent ove je godine briljirao u izboru za Najljepši advent stranice gradonačelnik.hr. U izboru od 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, daruvarski advent osvojio je prvo mjesto u kategoriji srednjih gradova s 2690 “likeova” na Facebooku. Direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk, Ivana Plažanin Vuković kaže da su i sami puno razmišljali o tome što je zaslužno za osvajanje te titule.

– Kada smo gledali druge gradove, mislimo da je naša posebnost kvalitetna okićenost na više lokacija, što pokazuje odličnu suradnju Daruvarskih toplica, Zavičajnog muzeja i grada Daruvara. Sve ukrašene lokacije bile su ujednačeno ukrašene. Uvedeno je i dosta novina. No, mislim da je ključ dobra suradnja ustanova, udruga, zajednice i grada, mislim da je sve to doprinijelo tituli. Naravno, ključno je bilo glasanje, ne samo Daruvarčana nego i svih gostiju koji su došli u grad, glasali za nas ili proširili glas o ljepoti našeg adventa. Svim glasačima jedno veliko hvala – poručuje Plažanin Vuković.

Pitamo ju i koji je savjet, kako postići ono što su oni postigli i dobili titulu najljepšeg Adventa?

– Mislim da se treba uključiti što više ljudi u organizaciju, sama koordinacija i što više segmenata grada treba ukrasiti. Nismo se fokusirali samo na centar, već i šire, a sve ustanove, ali i pojedinci sudjelovali su u uređenju grada. Vjerujem da je ključ suradnja, koordinacija i jasno, malo sreće – zaključuje direktorica Turističke zajednice Daruvar-Papuk.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!