Dr. Čatipović uoči otvorenja izložbe Ljepota roditeljstva: Obitelj je temelj života i budućnosti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Udruga “Za zdravo i sretno djetinjstvo” na čelu s pedijatricom Marijom Čatipović već godinama organizira sada već tradicionalnu manifestaciju “Ljepota roditeljstva”. Posljednja manifestacija održana je u listopadu prošle godine u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, a danas, u siječnju, sve će se dodatno zaokružiti izložbom istog naziva.

Izložba “Ljepota roditeljstva” otvara se u ponedjeljak 15. siječnja s početkom u 10 sati, a bit će otvorena do 14. veljače.

– Održat ćemo izložbu fotografija koje smo snimili 4. listopada kada je bila manifestacija. Održana je u suradnji sa Središnjim uredom za demografiju i mlade koji manifestaciju financiraju. Tada smo fotografirali 20 obitelji. Majka i najmlađe dijete koje je na prsima i dojeno išli su na pozornicu i o njima su voditelji čitali, a zatim im se pridružio otac te ostala djeca ako ih imaju. Fotografirali smo zapravo zadnji trenutak kada su svi na pozornici – pojašnjava dr. Čatipović.

Najveća vrijednost društva su djeca i obitelji, naglasila je doktorica Čatipović.

– Znamo da nam se rađa sve manje djece. Obitelji su ugrožene jer živimo u svijetu u kojem jako puno radimo. Teško je naći vremena za svoju obitelj, a obitelj traži vrijeme. Zato je Ljepota roditeljstva obilježavanje važnosti obitelji koja je temelj života i budućnosti. Čemu sva bogatstva ako nemamo obitelj – poručila je dr. Čatipović koja će u ponedjeljak i otvoriti izložbu.

Dr. Marija Čatipović

PODIJELI S PRIJATELJIMA!