Pawn shop u Bjelovaru ima sve, od igle do lokomotive i baš sve između!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Amerikanci bi rekli da je naša narodna poslovica iz naslova ovog teksta “understatement”, odnosno u prijevodu (ako je vjerovati Google prevoditelju), izražavanje nečega da se ono doima manje vrijedim nego što zaista jest. U jednu ruku bili bi u pravu, u to smo se uvjerili i sami odmah prilikom ulaska u prodajni prostor Pawn Shopa u Strossmayerovoj 5a u Bjelovaru.

Što god da smo zamislili, to se nalazilo negdje na policama ovog bogato opremljenog prostora, a ako slučajno nije bilo tamo, kroz razgovor s više nego ugodnim osobljem saznali smo da može biti kroz najviše par dana.

Pawn Shop je savršeno mjesto za sve koji trebaju poneku sitnicu, za ljude koji ne mogu pronaći nešto u drugim dućanima jer se više ne proizvodi, za “gamere” koji tragaju za nekom starijom igrom ili jednostavno žele ugrabiti novije igre ili periferiju po pristupačnijim cijenama. Kolekcionari će za sebe pronaći hrpu legendarnih filmova. Pronaći ćete ovdje i savršene mobitele za bake i djedove, laptope i računala za djecu, električne romobile, uredski materijal, glazbene instrumente i opremu, ma mogli bi ovako nabrajati tjednima.

Što se to sve nalazi na policama najbolje ćete vidjeti u galeriji fotografija koju smo vam pripremili, ali prije nego slike to kažu kroz tisuću riječi mi ćemo još samo naglasiti ono što se na njima možda i ne vidi.

Pawn Shop otkupljuje stare mobitele, računala, instrumente i ostale proizvode koje ne koristite, ali i servisira neispravne uređaje bez obzira gdje su kupljeni. U razgovoru s vlasnikom saznali smo i da se planira otvoriti još jedan prostor u kojem bi se mogle pronaći veće stvari poput kosilica za travnjak, bicikala i ostalog većeg asortimana.

Što sve možete pronaći u Pawn Shopu u Strossmayerovoj 5a u Bjelovaru provjerite u galeriji fotografija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!