Danas službena objava da su Terme Bjelovar i Daruvarske toplice stekle pravo na milijunsko financiranje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Portal Klikni.hr jučer je ekskluzivno objavio da su Terme Bjelovar i Daruvarske toplice stekle pravo na milijunsko financiranje iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost. 

Danas će ta vijest službeno biti objavljena u Koprivnici, uz prisutnost premijera Andreja Plenkovića i ministrice turizma Nikoline Brnjac. 

Sastanak se inače održava u sklopu ‘Razvojnog sporazuma sjever’, a na njemu će sudjelovati župan Marko Marušić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak. 

Generacijski projekti

Terme Bjelovar, na čijem projektu Grad Bjelovar na čelu s gradonačelnikom Hrebakom već nekoliko godina radi planiran je na 38 milijuna eura, od čega se iz NPOO očekuje 17 milijuna. Projekt Daruvarskih toplica, čiji je osnivač Županija, procijenjen je na 17 milijuna od čega će iz NPOO-a stići nešto više od 13 milijuna.

Terme Bjelovar i modernizacija i širenje Daruvarskih toplica generacijski su projekti Bjelovara i Daruvara koji će iznimno unaprijediti ove gradove. Zeleno svjetlo je tu. Samo se čeka poslijepodne i službena obavijest od premijera Plenkovića i ministrice Brnjac. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!