Hrebak: Pripremamo obnovu jedne od najvažnijih bjelovarskih ulica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U obnovu bi uskoro trebala važna ulica u samom središtu Bjelovara, Ulica Tome Bakača. Još otkako su prije godinu dana ondje završeni podzemni radovi u sklopu projekta aglomeracije, ulica je djelomično raskopana. Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak kaže kako su u Gradu toga svjesni i kako je obnova na vidiku.

-Odlučili smo da tu ulicu ne krpamo nego da napravimo projekt cjelokupne obnove. Već smo obavili razgovore s predstavnicima Vodnih usluga, HEP-a, Elektrometala. Dogovoreno je da će se radovi provoditi u dvije faze, prvo će se obnavljati dio od Radiževog trga do raskrižja s Frankopanskom, a nakon toga dio prema Malim Sredicama – otkriva bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Ulica će dobiti novi asfalt, rubnjake, novu pješačku i biciklističku stazu te drugu opremu. Dodaje kako bi natječaj trebao biti raspisan krajem ove godine jer je cilj prije toga završiti radove u Vinkovićevom naselju te urediti Zonu Korenovo. Zbog toga bi prva lopata trebala ‘pasti’, nadaju se u Gradu, početkom iduće godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!