Stigao odgovor ravnatelja IV. osnovne škole Bjelovar, evo što kaže

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što smo danas objavili članak o alarmantnoj situaciji u bjelovarskoj IV. osnovnoj školi, javio se i sam ravnatelj Nikola Margetić kazavši kako ne može iznositi detalje, no dodao je kako je zatražio savjet Agencije za odgoj i obrazovanje.

-Zbog prirode situacije, ja ne mogu iznositi detalje. Ima već mjesec i pol do dva kako sam ja prvi uputio zahtjev prema Agenciji za odgoj i obrazovanje za stručnu savjetodavnu pomoć, a zatim su i roditelji uputili nadležnim institucijama svoju notu prigovora. U kontaktu smo čitavo vrijeme s nadležnim institucijama, oni nam daju upute, a Agencija je najavila svoj posjet koji očekujem svakoga dana – kazao je ravnatelj Margetić.

Podsjetimo, čitav jedan drugi razred IV. osnovne škole Bjelovar od danas ne pohađa nastavu, a njihova učiteljica je trenutno na bolovanju.

Kako neslužbeno doznajemo, roditelji učenika na ovaj su se drastičan korak odlučili budući da ravnatelj škole nije reagirao na njihove pozive upomoć. Naime, procijenili su da je situacija neizdrživa budući da jedan od učenika tog razreda kontinuirano ometa nastavu i stvara probleme svim drugim učenicima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!