Udruga Iris organizira besplatne treninge samoobrane za žene

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jeste li se ikada osjećale nesigurno kada ste primjerice same hodale ulicom noću i tada poželjele da se znate braniti? Bjelovarčanke će sada to moći naučiti jer udruga Iris organizira besplatan trening samoobrane za žene.

-Treninzi će se održavati pod stručnim vodstvom trenera Brune Vukovića iz Omega Gym Bjelovar, bit će organizirani kroz četiri modula i održavat će se u dvorani Taekwondo kluba Omega na adresi Ivana Mažuranića 1 u Bjelovaru sljedeće četiri subote. Prvi trening je u subotu 27. siječnja od 18 do 20 sati – kaže asistentica Irisa u skloništu za žrtve obiteljskog nasilja Marina Štauber.

Žene će na treningu savladati osnovne tehnike samoobrane kako bi se osjećale sigurnije i spremnije.

-Ovim treningom želimo osnažiti žene tako da savladaju osnovne tehnike samoobrane koje će im pomoći ako se nađu u potencijalno opasnim situacijama – kaže Štauber.

Nakon što je prošle godine za treningom vladao velik interes, ove je broj mjesta povećan, pa na treningu može sudjelovati trideset žena. Jedini uvjet je da budu starije od 15 godina, a javiti se mogu do ovog petka 26. siječnja na broj 099 838 9967.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!