Vozač (24) koji je skrivio prometnu kod Gudovca je bio pijan!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer se na Gudovačkoj cesti dogodila prometne nesreća o čemu smo prvi izvijestili. 

PU bjelovarsko-bilogorska službeno se oglasila o navedenom događaju.

24-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka za kojega je isteklo važenje prometne dozvole. Krećući se Gudovačkom cestom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao u lijevo, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka, a koji je bio parkiran na šljunčanom proširenju uz rub kolnika. Nakon udara, osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka je odbačen unatrag i udario je u drvenu dvorišnu ogradu, dok se osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka zarotirao u zraku, te se zaustavio na sredini kolnika na krovu – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na osobnim automobilima i dvorišnoj ogradi nastala je materijalna šteta.

24-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću je bio pod utjecajem alkohola zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola uz mjeru opreza.

Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!