U Bjelovar stiže velika glumica Lela Margitić, evo detalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica Lela Margitić sljedećeg tjedna stiže u Bjelovar. Naime, u Bjelovarskom kazalištu će se u utorak, 30. siječnja, s početkom u 20 sati odigrati predstava Vitača.

Riječ je o projektu umjetničke organizacije Teatar koju izvode Lela Margitić i Sara Stanić, a radi se o autorskom projektu dramaturginje Kristine Kegen, koreografkinje Maje Marjančić te redateljice i glumice Sare Stanić.

– To je jedna plesno-glumačka predstava koja je posebna i svakako vrijedna pažnje jer je vrlo inspirirajuća. Lela Margitić je veliko glumačko ime, a mlada glumica Sara Stanić je fantastična. Pozivan publiku da u utorak dođe u Bjelovarsko kazalište kako bismo zajedno uživali u Vitači – kazala je Maja Fabičević, voditeljica Bjelovarskog kazališta dodajući kako će cijena ulaznice iznositi 5 eura te kako će se karte prodavati na samom ulazu u kazalište prije početka ove neobične predstave koja se obraća i govori o svim ženama, neovisno o njihovoj dobi, statusu i osobnosti te ulazi u kompleksnu strukturu života žene i svih faza njezine definicije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!