Odlučeno je tko će biti šefovi bjelovarske bolnice, donosimo imena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što su svi odjeli bjelovarske bolnice godinama na voditeljskim pozicijama imali vršitelje dužnosti, sada su na četverogodišnji mandat odabrani pročelnici i voditelji gotovo svih odjela.

Naime, danas je objavljeno da je prosinački natječaj kojim je Opća bolnica „Dr, Anđelko Višić” krenula u potragu za novim šefovima, djelomično poništen. Konkretno, poništeni su dijelovi za pozicije pročelnika kirurških djelatnosti te voditelja triju odjela – za abdominalnu kirurgiju, ortopediju i traumatologiju te hitnu medicinu.

Ovo su voditelji odjela

S druge strane, nakon provedenog natječaja odlučeno je da će pročelnik Službe internističkih djelatnosti i dalje biti biti Goran Povh, voditelj Odjela gastroenterologije i pulmologije Marinsko Lukić, voditeljica Odjela endokrinologije, dijabetologije, hematologije i infektologije Zrinka Šemen Mikez, voditeljica Odjela intenzivne internističke i koronarne skrbi Andreja Čleković Kovačić. Nadalje, voditeljica Odjela kardiologije i nefrologije bit će Ivana Petrović Juren, voditeljica Odjela za hemodijalizu Renata Ivanac Janković, a voditeljica Dnevne bolnice internističkih djelatnosti Martina Marjanović.

Kada je pak riječ o kirurškim djelatnostima, voditelj Odjela za opću i vaskularnu kirurgiju će biti Damir Koprek, voditelj Odjela za otorinolaringologiju Stjepan Grabovac, voditelj Odjela za oftalmologiju Davor Malčić, a voditelj Odjela za urologiju Emanuel Modrić, dok će voditelj Dnevne bolnice kirurških djelatnosti biti Dejan Vujčić.

Na čelu Odjela fizikalne medicine i rehabilitacije će biti Snježana Košć, dok će voditelj Odjela anesteziologije biti Igor Žigman. Odlučeno je i da će voditelj Odjela za ginekologiju i opstetriciju biti Goran Pavlović, voditeljica Odjela za pedijatriju Ivanka Fehir-Radanović, voditelj Odjela za psihijatriju Vinko Čatipović, a voditeljica Dnevne bolnice Odjela za psihijatriju Dunja Drobac Klarić. Na čelu Odjela za neurologiju i dalje će biti Tihana Gržinčić, Odjela za radiologiju Anita Jug Klobučić, a Odjela za patologiju i citologiju Jasna Begić.

Voditeljica Laboratorija i dalje će biti Tamara Devčić, a voditeljica Bolničke ljekarne Jadranka Mladinić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!