Župan Marušić: Nedopustivo omalovažavanje birača potpuno me iznenadilo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marko Marušić, bjelovarsko-bilogorski župan i član predsjedništva HDZ-a, komentirao je na svojem Facebook profilu najnovije ankete o popularnosti stranaka i političara. Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

Gledam sinoć rezultate ankete popularnosti kandidata za premijera u Dnevniku Nove TV.
Najpopularniji je Andrej Plenković.

Druga je Sandra Benčić, s otprilike dva i pol puta slabijim rezultatom od Plenkovića, a treći je Peđa Grbin, ali za mene to nije bio ključan podatak. Podatak koji me šokirao jest da samo 44% glasača Možemo podupire Možemovku Sandru Benčić za premijerku, a mizernih 28% glasača SDP-a podupire SDPovca Peđu Grbina za premijera.

Podsjetilo me to kako sam se prije tri godine odlučio kandidirati za župana BBŽ.

Prvo što sam napravio bila je anketa koja mi je otkrila imam li uopće šanse, ponajprije kod glasača moje stranke HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, a onda i kod ostalih. Čudi me da se Možemo i SDP, stranke koje danas upravljaju Zagrebom, a htjeli bi sutra upravljati Hrvatskom, nisu udostojile provjeriti što njihovi birači misle o kandidatima za premijera iz te dvije lijeve stranke. Ili su možda ipak provjerili, ali su to ignorirali.

Kako god, za mene je to nedopustivo omalovažavanje vlastitih birača, a svatko tko omalovažava birače, a k tome i vlastite, bolji rezultat od ovog iz spomenute ankete nije niti zaslužio.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!