Najluđi vlak u Europi sljedeće nedjelje kreće s bjelovarskog kolodvora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sa željezničkog kolodvora u Bjelovaru u nedjelju, 11. veljače u 6 sati i 15 minuta ujutro krenut će jedini karnevalski vlak u Europi. Kao i svake godine, u njemu će biti vesela ekipa koja tradicionalno putuje na Riječki karneval.

Karnevalski vlak zaustavit će se u Vrbovcu i u Zagrebu, a od Bjelovara do Rijeke, uz druženje, pjesmu i zabavu putuje se pet sati. Očekivani dolazak na riječki kolodvor je u 11 sat i 22 minute.

Vlak kreće nazad u 19 sati i 27 minuta iz Rijeke, a u Bjelovaru bi trebao biti pet minuta prije jedan sat ujutro u ponedjeljak.

U vlaku vas očekuje muzika, a u cijenu karte uključena je kava, grickalice i kuhano vino, kao i brojna druga vesela iznenađenja.

Dalibor Petrović, u ime organizatora ovog putovanja koje je jedinstveno na čitavom europskom nivou, poručuje da što prije osigurate svoje karte jer je vlak svake godine „pun k’o čep”. Sve zajedno, u prodaji su 144 karte.

Iako organizatori preferiraju dolazak u maskama, s obzirom da će kompletna ekipa iz Hrvatskih željeznica za tu priliku izvući svoje najbolje maske, kažu da neće zapostaviti niti one koji ne dođu maskirani.

Maskirani ili ne, organizatori obećavaju puno dobre zabave i nezaboravno putovanje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!