[FOTO] Plesačice i plesači ŠPK H-8 nastavljaju briljirati na natjecanjima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dana 27/28.1.2024. u Zagrebu u organizaciji domicilnog kluba održan je međunarodni HSPS-BT u standardnim i latinsko-američkim plesovima i državno prvenstvo u standardnim plesovima gdje se natjecalo preko 400 natjecatelja a sudilo je 9 sudaca.

Među natjecateljima bili su članice i članovi ŠPK H-8 i to:Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat, Gloria Berec, Hana Birač, Borna Kovačević i Petra Filipan.

Na bodovnom turniru do prvog mjesta i zlatnih medalja u obje discipline došla je Ameli Koščak Vukobrat u svojoj starosnoj kategoriji, u finale su se plasirale Gloria Berec s osvojenim 4. mjestom, Lana Ivanika osvojenim 5. mjestom, Sara Haistor osvajanjem 6. mjesta, Marta Novaković osvajanjem 7. mjesta, Jelena Ivanika osvojila je u četvrt finalu 16. mjesto.

Na državnom prvenstvu koje se je održalo drugi dan nakon bodovnog turnira u velikoj konkurenciji i drugačijim starosnim skupinama postignuti su slijedeći rezultati: Lana Ivanika zauzela je 21. mjesto, Gloria Berec 24.mjesto, Sara Haistor iz četvrtfinala (sa ozljedom) u polufinalu 12. mjesto a Marta Novaković 14.mjesto, Ameli Koščak Vukobrat (s ozljedom) u polufinalu zauzela je 10. mjesto, Hana Birač u polufinalu osvojila je 7. mjesto (jedno mjesto nedostajalo je da uđe u finale), plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan u polufinalu osvojili su u svojoj starosnoj kategoriji 9. mjesto.

Sljedeće natjecanje je u Ivancu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!