Horor u Bjelovaru: ‘Susjed mi je motikom ubio psa ispred kuće, u šoku sam’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Šokantna horor scena dogodila se u Ulici Đure Sudete u Bjelovaru. Naime, Stjepanu Godiniću koji živi u navedenoj ulici susjed je motikom ispred kuće ubio psa, malog mješanca po imenu Tiko koji je s obitelji Godinić živio pet godina. 

-Šokiran sam, uznemiren i tužan. Ne mogu oka sklopiti zbog ovoga što sam doživio. Susjed koji živi kraj mene i kojeg poznajem 40-ak godina mi je ispred kuće mučki motikom ubio psa, moga Tika. Kakav monstrum moraš biti za tako nešto – priča nam u nevjerici Godinić i nastavlja.

Tika su svi voljeli

-Tika imamo pet godina. Bio je napušten pas kojeg smo uzeli pod svoje i bio je član obitelji. Nije bio veliki pas, oko 10-12 kilograma. Baš smo ga voljeli. Svaki dan je sa mnom bio u radionici, živio je s nama, išli smo u šetnje, moj unuk od pet godina ga je volio, kao i djeca u naselju. Taj susjed, inače stariji čovjek, često sa svojim psom šeće po naselju, ali šeće sa naoštrenom motikom u ruci. Tiko je izašao iz dvorišta, došao do njega, da bi ga ovaj udario motikom u glavu. Pas je odmah pao u nesvijest, ali ga je ovaj još išao dokrajčiti s nekoliko udaraca u glavu nakon čega mi je doviknuo, evo ti sada tvoga psa – priča nam Godinić i nastavlja. 

-Pravi šok sam doživio kada sam to vidio. Izletio sam iz dvorišta, uzeo sam psa u ruke da vidim je li možda ipak živ. Susjed je pobjegao brzo u svoju kuću, a ja sam odmah zvao policiju koja je izašla na teren. Zvao sam i veterinarsku službu da vide ima li barem minimalne šanse da preživi, ali mi je veterinarka, koja je isto bila u šoku kada je vidjela što se dogodilo, rekla da je umro od udaraca u glavu. Strašno nešto, nemam riječi i potpuno sam u šoku da mi se tako nešto može dogoditi ispred kuće – kaže Godinić i dodaje. 

Policija izašla na teren

-Taj susjed inače ima svoga psa i šeće ga svaki dan, kao što sam ja svoga. Tijekom života sam mu znao pomoći, recimo pokositi travu i neke takve poslove. Nisam mislio da je takav mostrum – ističe Godinić koji kaže da je policija preuzela usmrćenog psa. 

-Htio sam da Tiko bude pokopan u svojem dvorištu, ali policija ga je uzela zbog dokaza, a kasnije je pas završio na obdukciji u Križevcima. Upravo sam danas dobio nalaze gdje piše da je umro od snažnog udarca tupim predmetom u glavu. Vidjet ćemo koje će dalje procedure biti – rekao nam je ožalošćen Godinić. 

O navedenom slučaju poslali smo upit PU bjelovarsko-bilogorskoj, a odgovor ćemo objaviti kada stigne.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!