Pčelari uživali u vikendu u Gudovcu, uprava Sajma opravdala visoka očekivanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Međunarodni pčelarski sajam koji je ovog vikenda u Gudovcu doživio svoje 19. izdanje, sudeći po riječima organizatora, ponovno je ispunio očekivanja.

„Sve je prošlo u izvrsnoj atmosferi i još jednom se pokazalo da ovakav sajam ima svoju publiku. Sada se već iskristaliziralo pravilo da se subotom više kupuje, odnosno da prvog dana sajma dolaze ponajviše pčelari, a u nedjelju i pčelari, ali i drugi posjetitelji, recimo obitelji i oni koji se ne bave pčelarstvom. Vjerojatno pčelari dolaze subotom jer se boje da se roba ne rasproda”, ističe direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj dodajući da uprava, kao i svake godine, pažljivo osluškuje potrebe izlagača.

„Upravo s obzirom na to da se na ovom sajmu proda jako puno opreme, sada se pokazala potreba da otvorimo jedan ulaz samo za dobavljače i to samo za te situacije u kojima idu po robu i to ćemo svakako napraviti”, poručuje direktor Salaj.

Što se tiče broja posjetitelja i prodanih ulaznica, rezultati se još uvijek zbrajaju, ali tijekom oba dana sajma izmjenjivali su se autobusi s organiziranim prijevozom, a bilo je i dosta individualnih posjeta pa u upravi nemaju razloga za zabrinutost.

Sljedeći je na redu Proljetni sajam koji će se održati drugog vikenda u travnju i umjesto tradicionalna tri dana, u ovogodišnjem izdanju trajat će dan više.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!